Folk, der kender mig, ved, at jeg går usandsynligt meget op i sundhed og motion. Det er bl.a. også en af grundene til, at jeg valgte at blive instruktør i mindfulness. Jobbet som instruktør inden for mindfulness betyder, at jeg ofte tager på diverse kurser og foredrag her i København. I den anledning blev jeg her forleden mindet om, hvor godt cateringmad egentlig kan smage, da jeg var ude på et kursus i en virksomhed på Østerbro.
Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så blev jeg nærmest lidt misundelig over, at mange ansatte til daglig får så lækker en frokost, når de er på arbejde. Det er ikke ligefrem noget mine lidt kedelige rugbrødsmadder kan hamle op med – selvom de til dels er sunde og velsmagende. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil tage kontakt til det givne firma for at høre nærmere om deres frokostordning i København, og hvad de ellers har at tilbyde.
Københavns bedste frokostordning
Det omtalte firma hedder Maaltidet, og jeg blev meget nysgerrig, da jeg fik dem i røret. De startede tilbage i 1996 – dog under et andet navn – men filosofien bag deres kogekunst holder stadig ved. Alt deres mad laver de selv fra bunden. Det betyder, at de har deres eget bageri, hvor der hver eneste nat bages brød til i omegnen af 4000 kuverter. Derudover har de deres helt eget Green House, hvor de skyller og håndterer grøntsagerne fra jord til bord. Dette er også medvirkende til at styrke deres grønne profil.
Men det er i deres såkaldte udviklingskøkken, at der bliver eksperimenteret med selve skabelsen af maden. Det er eksempelvis her, der bliver brugt tid og kræfter på at lave ny, spændende mad, som måske kan udfordre de mere konservative dyder inden for kogekunsten. Med alt dette i mente vil jeg vove den påstand, at de kan levere Københavns bedste frokostordning.
Noget for alle smagsløg
Nu ved jeg jo godt, at mit foretagende måske er en kende for lille til at få decideret cateringmad leveret, men på sigt regner jeg med, at det kan blive aktuelt, når jeg får flere ansatte. Til den tid vil jeg helt sikkert tage kontakt til Maaltidet, da jeg nu er blevet meget klogere på, hvad de har at tilbyde. De kan mere eller mindre lave alt slags mad på et gastronomisk højt niveau, og derfor er der noget for enhver smag.