X
    Categories: Blog

Har fået ny lokal tandlæge i Ballerup

Jeg er for nyligt flyttet til Amager og har derudover også fået ny arbejdsplads. Før arbejdede jeg i Ringsted, men nu er jeg skiftet afdeling til Ballerup, og det er mega fedt. Jeg har meget kortere til arbejde end før, og jeg har stadig mange af de samme fede kollegaer, som er flyttet med. Dog er jeg også nødt til at skifte tandlæge, da min tidligere tandlæge lå i Ringsted ved min arbejdsplads. Jeg har fundet en vildt god tandlæge Ballerup, som klarer mine tandrensninger og tandblegninger i den kvalitet, jeg gerne vil have. En lokal tandlæge i Ballerup, som også er lokal hjemme på Amager.

Jeg går op i, at mine tænder skal have det godt

Noget af det jeg husker allerbedst fra folkeskolen, er historien om Karius og Baktus. Jeg kan huske, da jeg fik mit tandbørstekørekort, og hvor stolt jeg var. Jeg husker tydeligt plakaten, der hang på væggen hos skoletandlægen, hvor der stod, hvor mange sukkeknalder forskellige madvarer indeholder. Jeg kan tydeligt huske, at en halv liter cola indeholder 25 sukkerknalder. Jeg talte dem altid, når jeg sad i tandlægestolen. Jeg kan også huske, at vi havde besøg af to eksterne tandlæger en dag, som viste os forskellige skrækscenarier, hvis vi ikke passer på vores tænder. Jeg kan huske, at de viste os et røntgenbillede af en dreng, der havde drukket to liter cola hver dag. Hans tænder havde fået så meget syreskade, at han ikke havde mere emalje tilbage på tænderne. De var næsten helt gennemsigtige på røntgenbilledet. Det er et billede, der har plantet sig fast i min hukommelse.

Selvom jeg aldrig rigtig drikker sodavand, og mit generelle sukkerindtag er minimalt, er det desværre ikke nok til at sikre, at mine tænder er sunde og pæne hele livet. Jeg bruger mundskyl to gange dagligt og tandtråd hver aften, men tandstenene kan man ikke undgå. Min nye tandlæge Ballerup kan til hver en tid give mig en tandrensning og tandblegning, og jeg vil bruge dem flere gange om året.

Lokal tandlæge Ballerup… og andre steder

Min nye tandlæge Ballerup ligger bogstaveligt talt 10 skridt fra min nye arbejdsplads. Indtil videre har jeg ikke haft noget problem med at få en tid, som passer med mit arbejde. Skulle det ske, at jeg gerne vil til tandlægen derhjemme, har Plus1 også en tandlæge Fields og en tandlæge Rødovre, Jeg har altså fundet mig en lokal tandlæge Ballerup, som også er lokal hjemme på Amager. Selv hvis jeg lige er på shoppetur i København City og har brug for en akut tandlægetid, kan jeg besøge deres afdeling i byen. Selvfølgelig er det nok ikke de samme behandlere som hos min tandlæge Ballerup. Men så længe jeg holder mig inden for Plus1, tænker jeg ikke, at jeg vil få en dårlig oplevelse.

admin:
Related Post