X
    Categories: Blog

Hvad kan en fedtfrysning gøre for dig?

De fleste af os kender til problematikken med, at vi ikke er helt tilfredse med, hvordan vores krop ser ud. Hvis man nu bare lige kunne ændre på den ene ting, så vil det hele være bedre. 

Den ene ting er for mange danskere lig med fedt på maven, hofterne eller på armene. Og det kan sagtens forekomme på trods af, at man træner og spiser rigtigt. Man kan ikke punktforbrænde, og lagrer man fedt på hofterne eller lænden, så kan det kræve en stor nedskæring i antallet af kalorier, man spiser, før der reelt sker en forskel. 

Hvordan fungerer fedtfrysning?

Cooltech fedtfrysning er en måde, hvorpå man ved at fryse fedtceller ved brug af et kontrolleret kølingssystem, kan reducere antallet af fedtceller. Behandlingen indebærer, at fedtvævet suges ind i et vakuumtryk. Temperaturen skrues ned til 8 minusgrader, hvilket er den temperatur, hvor fedtcellerne dræbes. 

Metoden er uden direkte indgreb, og teknologien er udviklet så selve behandlingen er skånsom mod huden. De fleste mennesker, der prøver behandlingen vil blot føle et let sug på det udvalgte område. 

Din krop transporterer efterfølgende de døde fedtceller væk gennem naturlige og normale mekanisker, hvorefter de bliver udskilt. Det tager til gengæld tid, før kroppen får ryddet op i vævet og transporteret cellerne væk. Fedtfrysning er derfor en proces, hvor du i gennemsnit vil begynde at kunne se resultater efter omtrent fire uger. Efter tolv uger vil du kunne se det fulde resultat, da kroppen efter tre måneder har udskilt alle cellerne. 

Det er vigtigt at overveje alternativerne inden fedtfrysning

Men før man beslutter sig for at gå igennem med en behandling med fedtfrysning, så er det vigtigt, at at kosten og livsstilen helt generelt er i orden. Reducerer man sit kalorieindtag, så kan man i de fleste tilfælde helt undgå at skulle overveje diverse behandlinger, og man kan derfor både spare penge samt lægge sig i stolen. Den sunde livsstil med en balanceret kost og motion resulterer ikke blot i det udseende, man gerne vil hen imod, men man bliver sundere og får mere energi. 

Har du styr på din kost, og får du motioneret, men kæmper du med fedt, som du ikke kan få til at forsvinde, så kan fedtfrysning være en behandling, der vil give dig flotte resultater. Bestil en behandling med fedtfrysning hos inviocare, og mærk forskellen. Her får du fedtfrysning til gode priser i København.

admin:
Related Post