Dørstoppere

Indholdet af denne artikel er betalt

Hos Ideshoppen.com finder du Danmarks største udvalg af dørstoppere formet som dyr. Leverandøren af de søde dørstoppere er det prisvindende firma, Dora Designs. Dørstopperne fra Dora Designs er af rigtig høj kvalitet, og er ikke til at tage fejl af. Der er heller ingen tvivl om, at du kan finde en dørstopper, som passer til dig og dine behov.

Dørstoppere fra Dora Designs

Dora Designs har været på markedet i mere end 20 år, hvilket indikerer, at der er tale om et etableret og troværdigt firma. De har blandt andet vundet prisen: ’Gift of the year Award’ i 2011 for deres pindsvin dørstopper. Dora Designs er et meget etableret firma i England, hvor deres dørstoppere er at finde i rigtig mange engelske husstande. Tendensen er nu så småt ved at sprede sig til de danske husstande.

Dørstopperne fra Dora Designs er alle sammen håndsyet, hvilket gør dem unikke hver især. De er fremstillet i forskellige stoftyper og det er kun de fineste materialer, der er blevet brugt. Det skal dog understreges, at dørstopperne fra Dora Designs kun skal anvendes til indendørs brug. Dørstopperne fra Dora Designs vejer mellem 1 – 1,5 kg, som er alt afhængig af dyrets størrelse.

De kan også anvendes som andre ting end dørstoppere som eksempelvis bogstøtte eller pyntegestand. Se mere her!

Dørstopperne hos Ideshoppen.com kommer i flere forskellige prisklasser. I den ene ende er der tale om de klassiske dørsække, som man kan købe for under 70 kr. I den anden ende af prisskalaen finder man de mange forskellige dørstopper dyr fra Dora Designs. Grunden til at prisen på dørstopperne fra Dora Designs er en del højere end de andre mærker, er fordi de fungerer lige så meget som et samleobjekt.

De mere klassiske dørstoppere

Udover de fantasifulde dørstoppere formet som dyr, findes der også mere almindelige udgaver. Hos Ideshoppen.com er der yderligere flere dørstoppere, hvor det praktiske og funktionelle er i højsædet. De er blandt andet formet som sandsække, og kommer i en beige eller sandfarvet nuance. En diskret dørstopper sæk, som passer ind i stort set alle husstande og indretninger.