Mit nye spisebord blev et plankebord

Indholdet af denne artikel er betalt

For ikke så længe siden stod jeg og skulle vælge et nyt spisebord. Og hold da op, hvor er der mange valgmuligheder. Det var næsten helt uoverskueligt at finde ud af, hvilket spisebord, der var bedst til min spisestue. Jeg vidste dog, at jeg ikke var ude efter et klassisk og – i min optik – kedeligt spisebord. Jeg ville prøve noget nyt. Have et mere rustikt og samtidig robust spisebord, der passer ind med mine nuværende møbler. Spørgsmålet var så bare, hvor jeg kunne finde det henne. Jeg blev anbefalet at tage et kig på et plankebord, da det umiddelbart levede op til mine krav. Og lad mig bare sige, jeg ikke blev skuffet. Et plankebord var jo lige præcis det, jeg gik og ledte efter. Det store spørgsmål var bare, hvor jeg skulle købe det henne. Efter en søgning på nettet faldt jeg over Hipstory. Der fandt jeg et plankebord, som jeg bare ikke kunne stå for – og det passer perfekt til mine spisestole og med min indretning.

Bredt udvalg hos Hipstory

Inden jeg selvfølgelig faldt over mit plankebord, tog jeg et kig rundt på deres side, og hold op, hvor har de et bredt udvalg. Ikke nok med at jeg kunne få et lækkert plankebord i mørkt fyrretræ, så kunne jeg også få et egetræsbord i både mørkt og lyst. Jeg kunne især godt lide deres plankebord med de brede brædder i både bølget og lige form. Og nu tænker du sikkert “Jamen hvad valgte du så”. Jeg endte med at vælge et lækkert plankebord i mørkt fyrretræ med lige brædder, da det var det som passede bedst til min stil. Så står du i samme situation som jeg gjorde, og skal til at udskifte det gamle spisebord, så kan jeg kun anbefale at du tager et kig på plankeborde hos Hipstory. Du vil uden tvivl ikke fortryde det. Uanset om du er til det rustikke og rå eller til det mere simple look, så kan du med garanti finde et plankebord, der falder i din smag. Og passer standardmålene ikke ind i dit hjem, så har Hipstory også en design-selv funktion. På den måde kan du være sikker på, at du får et plankebord, der passer ind i din spisekrog. Så tag et kig på Hipstorys hjemmeside og bliv inspireret til et nyt spisebord.