Skab ekstra luksus i soveværelse med en king size seng

hvide puder i en seng
Indholdet af denne artikel er betalt

For mange bliver soveværelset et underprioriteret rum i forhold til indretning og luksus, men for at få en god nattesøvn og vågne veltilpas op er det også vigtigt, at der bliver kælet lidt for soveværelset – og hvorfor ikke gøre det ved at købe en lækker stor kingsize seng med god plads og skøn komfort? Læs med her og få gode råd til at pifte soveværelset op.

Er sengen det vigtigste møbel i hjemmet?

Vi har alle sammen haft de dage efter en dårlig nats søvn, hvor tiden virker til at stå stille, det kniber med at holde fokus på arbejdet, og alting bare virker lidt mere irriterende. En dårlige nattesøvn kan skyldes mange ting, men en stor faktor for søvnkvaliteten er netop sengen. Er den for blød eller for hård? Er den for lille? Knirker den? Eller trænger den bare til en opgradering?

For mange kan det at ligge for tæt på ens partner og blive vækket af ham eller hende om natten være et stort problem, og derfor kan en king size seng være med til at gøre nattesøvnen mærkbart bedre. Også hvis du bare sætter pris på den ekstra luksus i soveværelset. En king size bed fås i flere forskellige farver og udtryk – med eller uden gavl –, så du kan personliggøre soveværelset.

Skab den rette stemning

Selvom soveværelset typisk ikke er et opholdsrum, så er det stadig vigtigt, at der bliver skabt en god og rolig atmosfære, så du har lyst til at være der og sove i rummet. Udover at vælge den rette seng kan du også overveje at optimere soveværelset ved at:

  • Anskaffe nogle flotte og praktiske mørklægningsgardiner, så du ikke bliver generet af lyset i sommermånederne
  • Pynte med lækre tæpper, som er rare at træde ud på om morgenen
  • Male væggene i lækre, rolige farver
  • Finde praktiske skabsløsninger, så det er nemmere at holde orden og ro i værelset

Er soveværelset et rum, som er rart at opholde sig i og sove i, vil det hurtigt smitte af på søvnen og på livskvaliteten.