X
    Categories: Blog

Tips til en hyggelig fredagsdate i Ballerup

Når det bliver fredag ønsker mange af os, at der skal ske noget særligt. Man skal gøre lidt mere ud af maden eller man skal tage ud i byen. Fredag er nemlig en form for fejring af, at det endelig er weekend. Hvis du har en kæreste, så er det derfor oplagt at planlægge en fredagsdate, så I kan nyde hinandens selskab. Her er nogle idéer til en hyggelig fredagsdate med kæresten i Ballerup. 

Bestil take away i Ballerup

Det lyder måske ikke så romantisk at bestille take away, men det kan det faktisk godt være. Ved at bestille take away i Ballerup, så slipper I for, at hele aftenen skal gå med at tilberede mad i køkkenet. I undgår den uheldige situation, hvor det kun er én af jer, der ender med at stå i køkkenet i flere timer. Derudover så signalere take away også, at man fejrer noget, fordi man ikke laver mad i køkkenet, som man gør alle de andre hverdagsaftener. Take away behøves desuden ikke være fastfood. I kan bestille alle mulige lækre take away retter, herunder italiensk take away fra restauranten La Rustica. Hvis I har lyst, så kan I også tage jeres take away ud et sted og lave en picnic. 

Se de store trolde statuer i vestegnen

Rundt omkring i vestegnen finder I en masse kæmpe trolde statuer af kunstneren Thomas Dambo. Statuerne er lavet af genbrugstræ, så de, trods deres størrelse, er godt gemt væk i naturen. Det er derfor en sjov udfordring at prøve at finde dem. Pak en madpakke hjemmefra, så I kan lave en hyggelig picnic undervejs, og tag ud på fredagsudflugt i den danske natur. Dette er især en god idé, hvis I begge elsker naturen. I finder statuerne i Høje Taastrup, Vallensbæk, Albertslund, Ishøj, Rødovre og Hvidovre. 

Shopping og spis ude i Ballerup Centret 

En hyggelig fredagsdate kan også være en shoppingtur i Ballerup Centret, efterfulgt af middag på en af byens restauranter. Hvis I skal på en ferie sammen inden for den nærmeste fremtid, så kan I shoppe efter smarte outfits til jeres ferie. Nogle mennesker kan dog ikke fordrage shoppingture, så hvis dette er tilfældet, så er dette ikke den rigtige date for jer. I kan dog slutte daten af med middag på en restaurant i centret eller i nærheden af centret. I Ballerup finder I et stort udvalg af gode restauranter. 

admin:
Related Post