Tips til en hyggelig fredagsdate i Ballerup

Indholdet af denne artikel er betalt

Når det bliver fredag ønsker mange af os, at der skal ske noget særligt. Man skal gøre lidt mere ud af maden eller man skal tage ud i byen. Fredag er nemlig en form for fejring af, at det endelig er weekend. Hvis du har en kæreste, så er det derfor oplagt at planlægge en fredagsdate, så I kan nyde hinandens selskab. Her er nogle idéer til en hyggelig fredagsdate med kæresten i Ballerup. 

Bestil take away i Ballerup

Det lyder måske ikke så romantisk at bestille take away, men det kan det faktisk godt være. Ved at bestille take away i Ballerup, så slipper I for, at hele aftenen skal gå med at tilberede mad i køkkenet. I undgår den uheldige situation, hvor det kun er én af jer, der ender med at stå i køkkenet i flere timer. Derudover så signalere take away også, at man fejrer noget, fordi man ikke laver mad i køkkenet, som man gør alle de andre hverdagsaftener. Take away behøves desuden ikke være fastfood. I kan bestille alle mulige lækre take away retter, herunder italiensk take away fra restauranten La Rustica. Hvis I har lyst, så kan I også tage jeres take away ud et sted og lave en picnic. 

Se de store trolde statuer i vestegnen

Rundt omkring i vestegnen finder I en masse kæmpe trolde statuer af kunstneren Thomas Dambo. Statuerne er lavet af genbrugstræ, så de, trods deres størrelse, er godt gemt væk i naturen. Det er derfor en sjov udfordring at prøve at finde dem. Pak en madpakke hjemmefra, så I kan lave en hyggelig picnic undervejs, og tag ud på fredagsudflugt i den danske natur. Dette er især en god idé, hvis I begge elsker naturen. I finder statuerne i Høje Taastrup, Vallensbæk, Albertslund, Ishøj, Rødovre og Hvidovre. 

Shopping og spis ude i Ballerup Centret 

En hyggelig fredagsdate kan også være en shoppingtur i Ballerup Centret, efterfulgt af middag på en af byens restauranter. Hvis I skal på en ferie sammen inden for den nærmeste fremtid, så kan I shoppe efter smarte outfits til jeres ferie. Nogle mennesker kan dog ikke fordrage shoppingture, så hvis dette er tilfældet, så er dette ikke den rigtige date for jer. I kan dog slutte daten af med middag på en restaurant i centret eller i nærheden af centret. I Ballerup finder I et stort udvalg af gode restauranter.