3 damecykel brands, som du bør kende til

Indholdet af denne artikel er betalt

Er du på jagt efter en flot og moderne damecykel? Så får du her 3 damecykel brands, hvis cykler, du især bør tage et kig på: Trek, Jopo og Norden. Deres cykler er meget forskellige, men de designer alle høj kvalitet damecykler, der er super behagelige at cykle på. I deres udvalg af cykler finder du noget til enhver smag – både til kvinder, der gerne vil have en elegant og feminin cykel og til kvinder, der søger en damecykel med et lidt mere sporty look.

Trek damecykel

Søger du en høj kvalitet cykel fra et cykelbrand med mange års erfaring, så er en Trek damecykel nok noget for dig. Trek er et af verdens bedste og største cykelproducenter. Det amerikanske firma har udviklet innovative og moderne cykler siden 1976. I dag producerer de alle mulige forskellige slags cykler, herunder citybikes, racercykler og mountainbikes. Med en citybike af Trek kan du lynhurtigt komme fra A til B. Sus igennem byen på en smart, elegant og slidstærk cykel. Dette er den perfekte cykel til dig, der gerne vil have en damecykel med et sporty design. Du kan blandt andet købe en Trek damecykel hos cykelforhandleren Time2bike.  

Jopo damecykel

Er du på udkig efter en feminin og elegant cykel, så bør du overveje en Jopo damecykel. Jopo cyklen er nemlig blevet kendt som “den fineste cykel”. Cyklens elegante og lidt sjove design passer perfekt til det moderne storbyliv. Jopo cyklens udtryk formår på en eller anden måde at udstråle den afslappede skandinaviske livsstil. Derfor er cyklen blevet utrolig populær i skandinavien. 

Norden damecykel 

Er den klassiske damecykel, det som du drømmer om, så er en Norden damecykel værd at tage et kig på. De elegante og feminine Norden cykler formår at forene det nostalgiske damecykel design med et moderne og friskt look. Cyklen har selvfølgelig en flot kurv foran. Norden flotte damecykler fås i super flotte og friske farver. Du kan eksempelvis købe en gul, rød eller orange Norden damecykel.