Yumbox’ madkasser til ferie og udflugt

Grøn madkasse
Indholdet af denne artikel er betalt

Yumbox’ madkasser er et mærke, der producerer madkasser i et hav af forskellige størrelser og dermed også til ethvert behov, når det kommer til opbevaring af mad på ferier eller udflugter af enhver art. Yumbox’ madkasser kan fås i helt små størrelser, som kan være praktiske til de mindste børn i skolen eller store størrelser som mest egner sig til flere personer på for eksempel en familieudflugt. 

Madkasserne fra Yumbox er yderst praktiske af mange årsager. Det mest iøjnefaldende er madkassernes inddeling i små og store rum, som gør det muligt at opbevare forskellige madvarer adskilt i en og samme madkasse.

Madkasser med rum

Yumbox’ madkasser er som nævnt tidligere tilgængelig i mange forskellige størrelser, så du kan finde den eller de madkasser, som passer perfekt til dit behov. Udover madkassernes variation i størrelse så er alle madkasserne uanset størrelse produceret med små og store rum til opbevaring af mad. Dette er praktisk, da det gør det muligt at opbevare forskellige madvarer i samme boks uden, at maden rystes sammen. Så kan fedtede madvarer som yoghurt opbevares for sig, og franskbrødet kan opbevares i et andet rum for sig. 

Dette er yderligere en mulighed, da hvert individuelt rum i madkassen har hver sit låg. Dette låg forsegler yderligere madvarerne i hvert rum og sørger for, at de ikke bliver blandet sammen med hinanden. Lågene til rummene i madkasserne fra Yumbox har desuden silikonefuger, hvilket gør rummene helt lufttætte. Så bliver man ikke mere sikker på, at ens madvarer ikke blandes sammen. 

Madkasser i mange forskellige farver

Ikke nok med at madkasserne med rum og låg fra Yumbox har mange praktiske funktioner, når det kommer til opbevaring af mad, så kommer de også i alverdens forskellige farver. Dette er altid dejligt i og med, at man får muligheden for at vælge præcis de farver, som man kan lide, og som giver en et smil på læben. Dette gør sig især gældende for børn, nu når de selv kan få lov at vælge, hvilken farve deres madkasse skal være. Vælg en madkasse fra Yumbox for høj funktionalitet og ikke mindst sjov.