4 tips til fornyelse af dit køkken

Indholdet af denne artikel er betalt

Det er detaljerne, der gør forskellen. Derfor kan du give dit køkken et helt nyt og friskt look, bare ved at ændre nogle af detaljerne. Der er simpelthen ingen grund til at bruge en formue på et helt nyt køkken. Følg denne guide for at finde ud af, hvordan du kan fornye dit køkken, ved blot at ændre nogle af detaljerne. 

Sprøjtemaling og lakering af køkkenlåger

Maling transformerer et lokale. Hvis dit køkken ser lidt trist og gammelt ud, så kan du give det et friskt pust ved at male det. Det anbefales, at du vælger lyse og milde farver, fordi dette vil åbne køkkenet op og få det til at se rent og ryddeligt ud. Hvis du vil være sikker på, at resultatet bliver perfekt og smukt, så kan du bestille professionel sprøjtemaling af alle mulige møbler, herunder lakering af køkkenlåger, hos Dibbern Color Design. Det koster ikke en formue og det er langt billigere end at få et nyt køkken. Med smuk ny maling, vil dit køkken næsten se helt nyt ud. 

Ny belysning

Belysningen er også et vigtigt element i dit køkken. Det bidrager til at skabe en særlig atmosfære. Med flotte, moderne og iøjnefaldende loftlamper, kan du give dit køkken et helt nyt look. For eksempel kan du hænge nogle ikoniske lamper op over vasken eller over køkkenøen, hvis dit køkken har en. Det er en god idé, at vælge lamper eller en lampe med et tidløst design, så du ikke tænker, at den er grim og umoderne et år efter. 

Finish

Som sagt, så er det detaljerne, der gør forskellen. Derfor kan du også nemt fornye dit køkken ved at udskifte alle håndtagene. For eksempel kan du skifte træhåndtag ud med flotte guld eller sølv farvede håndtag. 

Nye stole

Hvis dit spisebord er i køkkenet, så er udskiftning af dine spisebordsstole også en nem måde, at give dit køkken et nyt look. Hvis du gerne vil tilføje lidt farve til køkkenet, så er stolene også en god mulighed for at gøre netop det. Nogle stole kan også nemt lakeres, så du kan skifte farven, når og hvis du bliver træt af den.