Bliv klar til sommerhalvåret med en solseng

Indholdet af denne artikel er betalt

Glæder du dig også til lange dage og lyse nætter i lunt og frisk sommervejr? Så er du bestemt ikke alene. Men når de rare sommerstunder nærmer sig med hastige skridt, glemmer stadigt flere at tage sig de nødvendige forholdsregler for virkelig at kunne nyde det. Der er dog en række ting, der nemt kan ordnes, så du kan få det maksimale ud af dette års sommer- og forårssæson.

Køb solseng og opdag glæden ved udendørs afslapning

Med en solseng er der ikke meget, der kan konkurrere, når det handler om udendørs komfort. Er du typen, der gerne tager en middagslur i løbet af dagen, kan du for eksempel gøre det udenfor til lyden af fuglekvidr uden at gå på kompromis med komforten.

Ligeledes er det for eksempel også en stor værdi og luksus at kunne slikke sol i rare stillinger. Det der med at sidde på en almindelig havestol kan hurtigt gå hen og blive en smule anstrengende, og vælger du at lægge dig på græsset kan det også nemt blive en mindre vellykket affære i det lange løb: Specielt hvis du iberegner eventuelle græsallergier.

Mere sollys er sundt – men med måde

Sollys er vigtigt for os som mennesker, og er en essentiel del af, at vi kan opretholde de nødvendige mængder af d-vitamin i kroppen. Med en solsvogn kan du derfor muligvis i endnu højere grad få opbygget dine reserver efter den mørke vinterperiode. Husk blot, at solens stråler også er skadelige og farlige i for høj intensitet. Tag derfor dine forholdsregler, brug solcreme, og flyt eventuelt din nye fine solseng ind i skyggen af og til, hvor du også uden problemer kan ligge og nyde livet.

Føler du dig også inspireret og glæder dig til sommer, sol og afslapning? Køb solseng, hvis du gerne vil blive bedre til at få nyt det gode danske vejr denne sæson. Med en solseng er du i hvert fald sikret alle de bedste forudsætninger for at komme ud og få nyt de lyse timer – måske med en god bog eller et koldt glas vand.