Gode tips til bedre belysning på dit kontor

Indholdet af denne artikel er betalt

Uanset om du er den heldige ejer af et kontorlokale eller på andre måder har et arbejdsværelse tilgængeligt i dit hjem, har du med sikkerhed oplevet udfordringer med at finde den rette belysning. Dit arbejdsrum skal ofte rumme mange forskellige funktioner og leve op til dit lysbehov. Alt dette og meget mere kan du få igennem stilrene designerlamper fra Flos. Køb Flos lamper her, og du får en veltilrettelagt løsning, der passer til dit unikke behov.

Sådan finder du den rette lampe

Når du skal til at vælge belysning i dit kontorlokale, er det en god idé at have følgende lamper i sigte:

  • Loftslampe – du kommer ikke udenom den helt traditionelle en af slagsen, der kan belyse hele værelset på en gang. Et must i ethvert rum.
  • Gulvlampe – denne lampe er genial, da den både er flytbar, justerbar og giver forholdsvis meget lys i forhold til sin størrelse. Du kan benytte den i et læsehjørne og med en simpel forlængerledning flytte den rundt i lokalet.
  • Bordlampe – en uundværlig ressource for dig, når du sidder og arbejder foran dit skrivebord. Denne lampe giver dig øget belysning på et meget snævert område, så du kan aflaste øjnene i din arbejdstid.
  • Flytbar lampe – Flos lamper har i deres kollektion en flytbar lampe ved navn Glo Ball, som både er nem og fleksibel at have med at gøre i det daglige. Samtidig er den simpel i sit design og passer til ethvert rum.

Flere lamper forøger din fleksibilitet

En enkelt Flos lampe gør en verden til forskel, når det kommer til belysning, men desværre er det ofte tilfældet, at du må købe flere lamper for at få opfyldt dine behov. Derfor er det en god idé, at du investerer i flere forskellige lamper, der hver især kan imødekomme dine lysbehov på hver deres måde. Hvis du fx køber en loftslampe, en bordlampe og en flytbar lampe er du godt dækket ind fra start af. Det vil du uden tvivl sætte pris på i længden, især under de mørkere måneder, der stadig er over os.