Elsker du drinks med whisky? Lav denne lækre sommerdrink med whisky!

Indholdet af denne artikel er betalt

Der er intet bedre end den danske sommer og de lange lyse nætter som sommeren bringer med sig. Det er tilmed også den helt perfekte årstid til at lave lækre drinks som man kan nyde om aftenen med dem man holder af. Min personlige alkohol favorit må siges at være whisky, da jeg nyder det både rent, lige så vel som jeg nyder det i en drink. Derfor har jeg været i gemmerne og fundet en lækker drink frem som passer perfekt til det lune vejr og de sene nætter. Jeg kalder den personligt “smagen af sommer” og er en sikker vinder herhjemme i min husstand hver sommer. 

Sådan laver du “smagen af sommer” nemt og enkelt

Det gode ved denne drink er, at du ikke skal bruge særlig mange ingredienser og så er den super nem at smække sammen, hvilket gør den utrolig let at lave. Det eneste du skal anskaffe dig er:

  • whisky
  • appelsinsaft
  • cointreau
  • isterninger

For at lave en enkelt drink af smagen af sommer, så skal du først og fremmest finde din rustne cocktail shaker frem fra gemmerne. Her skal så putte 2 cl whisky, 2 cl appelsinsaft og 2 cl cointreau ned, og derefter fylde isterninger i. Nu skal alle ingredienserne mixes godt sammen, og så har du lavet dig en lækker og frisk sommerdrink! hæld drinken op i et martini glas og top gerne med en skive økologisk appelsin som gør drinken lækker og indbydende.

Her kan du finde et bredt udvalg af lækre whiskys

Hvis du ønsker at finde et bredt udvalg af whiskys til en god pris, så er det muligt at køb whisky her hos Slikforvoksne.dk som har alt hvad dit whisky hjerte begærer! Jeg plejer altid at køb whisky her, da jeg godt kan lide at kigge på whiskys i ro og mag og bare få det bestilt direkte til hoveddøren. Det gode er også, at slikforvoksne.dk er Stauning whiskey forhandler, og det er personligt min favorit.