Gør det nemt at spritte af

En håndvask og en sæbebeholder
Indholdet af denne artikel er betalt

Med en dispenser til håndsprit gør du det enkelt for alle at huske at spritte hænderne af. I perioder, hvor der er influenza, forkølelse eller generelle småsygdomme i luften, er det rigtig godt at huske at spritte hænderne, så så mange bakterier som muligt kan dræbes. På den måde er der større chance for at undgå at smitte andre.

Forskellige standere og dispensere

Der findes mange forskellige modeller inden for håndspritdispensere. De findes både i stål og plastic, væghængte og på standere, med og uden drypbakke og bakke til desinficeringsservietter. Modellerne tæller blandt andet:

  • Søjlestander til håndsprit. Denne stander er sort og med drypbakke, der kan tages af ved rengøring. Flasker på 350/500 ml og 1000 ml passer i standeren.
  • Håndspritholder til mikrofonstativ. Her er det blot standerhovedet, der skal monteres på et almindeligt mikrofonstativ. Desuden medfølger en adapter, så den kan passe på forskellige gevind.
  • Vægholder til håndsprit. Denne hvide dispenser kan monteres på væggen, så du slipper for, at den fylder i rummet.

Der findes mange andre lignende modeller i forskellige højder og med forskellige dimensioner til at montere selve spritflasken i. Nogle passer til helt store 1000 ml spritflasker, mens andre passer bedre til mindre håndspritflasker.

En del af hverdagen

Håndsprit er kommet for at blive. Ved at have en håndspritdispenser til at stå fremme i lokalet, bliver det nemmere at gøre det til en del af hverdagen. Det er naturligt at tage et pump på dispenseren, når den står ved indgangen til et lokale, ved kaffemaskinen på arbejdspladsen eller på skranken i receptionen ved tandlægen. Netop bordstandere til håndsprit er en rigtig god løsning på stedet, hvor spritten skal stå på et bord. Dispenseren står mere stabilt, end hvis man bare stiller en almindelig flaske på bordet. Desuden undgår man med en dispenser, at pumpehovedet går itu eller låse, som det ellers kan ske, når mange bruger den.

Vil man gerne have servietter med desinficering til at stå sammen med dispenseren kan man på nogle modeller montere en bakke, hvor en pakke med vådservietter passer i.