Hundesele til den store hund

Indholdet af denne artikel er betalt

Er du den heldige ejer af en stor hund, så ved du, at med store hunde er der mere at elske. Hunde kommer godt nok i alle størrelser, men der er ikke noget som en stor hund. Også selvom de fylder hele sengen, når de får lov at ligge i smørhullet, og selvom det kan være svært at få de sko tilbage, der måtte ende i munden på din firbenede ven, og nå ja, så kan de være svære at styre, når man går tur med dem.

For store hunde er lig med (vilje-)stærke hund. Hvis din hund ikke er typen, der altid makker ret, så kan det være svært at finde ud af, hvem det går tur med hvem, når din hund trækker dig med overalt i parken.

Det er der heldigvis råd for, og hvis det er et problem, du kan nikke genkendende til, så er det måske på tide, at du prøver at bruge en hundesele.

Slut med at blive trukket rundt

Hundeseler kan være en stor hjælp, hvis du før har været vant til at bruge en hundesnor – især hvis du har en stor hund.

Hvis ikke din nye hundesele er bedst i test, så frygt ikke, for den kan alligevel gøre en stor forskel. For alene det at en sele sidder omkring brystet eller måske skuldrene på din hund, kan gøre en stor forskel.

Den bedste hundesele er en, der kan give dig kontrollen tilbage, når du går tur med din store hund. Så er det slut med at blive trukket rundt. Det behøver nemlig ikke at være en workout hver morgen, inden du går på arbejde, eller om eftermiddagen, når du er allermest træt.

Når en stor hund trækker i en hundesnor, vil den nemt kunne trække dig med, og på den måde får den lynhurtigt sin vilje. Det vil imidlertid ikke have den samme effekt for din hund, når den trækker i en hundesele. På den måde vil din hund også med tiden lære, at den ikke får noget ud af at trække.