Kæmpe nyhed! Mindfulness i hjemmet!

Indholdet af denne artikel er betalt

 

Så er det tid til at få skrevet mit blogindlæg! Jeg har haft så meget at se til på det sidste, og jeg glæder mig til at fortælle jer allesammen om hvad jeg har gået og arbejdet på her på det seneste.

Som mange af jer måske allerede ved, så går jeg jo rigtig meget op i mindfulness og jeg er faktisk instruktør i netop dette. Det har jeg været i mange år og jeg synes det er et sindssygt spændende emne. Jeg har på det seneste gået og tænkt meget længe over, om jeg burde udvide min viden indenfor dette område og så har jeg altid haft en drøm om, at være selvstændig. Jeg fik langt om længe taget mig sammen og jeg har fået taget nogle udvidede kurser i mindfulness, der gør at jeg føler mig godt rustet til at starte op for mig selv.

Så here it goes! Jeg har besluttet mig for, at jeg pr. 1. november starter op selvstændig, og forhåbentlig når jeg får nok arbejde så kan jeg gå all in på at være selvstændig. Indtil nu så er min plan at jeg vil bruge mit ekstra værelse, som et slags “behandler” rum, hvor jeg kan tage imod mine klienter. På sigt vil jeg også gerne undervise kommende instruktører i mindfulness – men det må komme lidt senere.

At have sit eget behandlerrum kræver jo, at rummet bliver indrettet efter formålet og jeg ELSKER jo at indrette, så det glæder jeg mig sindssygt meget til. Jeg har ikke det største rum, men det er stadig stort nok til at jeg kan have en en sofagruppe derinde, og lidt stole til hvis der skulle være flere. En tavle hvor jeg kan stå og lærer fra mig når det bliver nødvendigt.

Prikken over i’et på kontoret

Noget af det vigtigste i forhold til at lave et rum med god stemning, og som passer til mindfulness er dekorationen. Der skal være flotte og rolige billeder, som indbyder til ro. Dernæst skal belysningen være rolig og afslappende at være i. Hertil er det meningen, at jeg vil købe mig nogle væg, gulv og bordlamper til rummet. Jeg kender et godt sted, det hed engang luksuslamper men har i dag skiftet navn til Andlight det er her jeg altid køber mine lamper til boligen. De har et godt udvalg af alle mulige lampetyper.

Som sagt er lamper er måske det element, der har den største indflydelse på hvordan stemningen og atmosfæren bliver i et rum. Med god belysning og blide farver kan jeg skabe en positiv atmosfære, som er en nødvendighed i forhold til at dyrke mindfullness. Til det formål har jeg kigget en del nærmere på Flos Glo Ball serie, som skaber den helt rette stemning på min klinik. Det bedste er, at serien har alle slags lampetyper, og jeg er på udkig efter netop både væglampe, gulvlampe og bordlampe.

Det der er kendetegnet ved serien herunder, er den kugleformet hvide lampeskærm, heraf selvfølgelig også navnet Glo Ball.
Den lyse farver givet et minimalisktisk og positivt udtryk i indretningen, som jo er ideelt for mit foretagende. Nu er det et relativt stort lokale som jeg har anskaffet, så jeg tror det vil være passende med både en gulvlampe, bordlampe og så to væglamper på hver side.

glos globall gulvlampeflos glo ball flos glo ball væglampe

 

Billederne har jeg taget fra Andlight, så jeg kan desværre ikke vise dem i et “miljøbillede” endnu, da kontoret ikke er helt klar.
Men hvad er jeres første indskydelse af overstående lamper? Tror i at de vil passe godt ind?