Artemide: den nye publikumsfavorit

artemide talo
Indholdet af denne artikel er betalt

Artemide er virkelig ved at blive en af de helt nymoderne designere på markedet, og med god grund!
Jeg har kigget lidt på deres forskellige lampetyper og serier, og vil herunder gennemgå de mest fremtrædende fra deres kollektion.

Tolomeo

Deres Tolomeo er måske den mest populære af deres serier. Den lampe fås i mange forskellige størrelser og farver, så den passer til ethvert set-up. Den fås bl.a. i hvid, sort, guld og krom.
Serien dækker både over bordlamper, væglamper og gulvlamper, som alle er justerbare. Det betyder at du kan indstille holderen til at pege den retning du ønsker, hvilket gør at du får maksimal kontrol over belysningen i dit hjem.

Lys er måske en af de mest vigtigste faktorer for, at skabe en god og hyggelig atmosfære i sit hjem.

artemide tolomeo tolomeo micro

Pierce pendlen

Deres eksklusive Pirce pendel har et helt unikt design med en skæv og rund vinkel på skærmen. Pendlen skiller sig ud fra Tolomeo modellerne, og kan derfor godt stå alene uden, at man behøver og købe deres andre lamper. Pendlen giver et frisk pust det nymoderne hjem, hvor man gerne vil skabe et stilrent udtryk.

pierce pendel

Talo

Jeg tror ikke man finder en mere minimalistisk ”natlampe” på markedet. Den kan selvfølgelig anvendes andre steder i hjemmet, men jeg synes den passer så fint over sengekanten. Den giver ligeledes nok lys til, at du kan bruge den som læselampe i de sene aftentimer. Ydermere er det den billigste af de 3 overstående lamper, men man skal dog huske på, at man som regel skal bruge 2 af dem jo mindre du er single ?, haha.

artemide talo

 

Alle billederne er taget fra andlights hjemmeside, og er ikke mine egne. Det er iøvrigt en ganske fin webshop, som jeg tidligere har handlet en del på. Hvis du ikke har hørt om dem endnu, så er det nok fordi, at de tidligere hed luksuslamper i næsten 10 år. 🙂