Lampe Gras – de alsidige lamper

n303
Indholdet af denne artikel er betalt

Som de fleste af jer nok har lagt mærke til, så har jeg en virkelig stor passion for boligindretning. Det irritere mig grænseløst, at jeg ikke kan have 100 lamper (det ville trods alt kun se dumt ud ? )
Mit hjem er ved at være godt fyldt op, og pengene er der alligevel ikke til det, men jeg har dog kigget på et brand, som jeg er synes er super fedt. Nemlig Lampe Gras.

Deres lamper er utrolige alsidige, fordi de er justerbare og kan indgå i mange hjem uanset om du har meget eller lidt plads.

Traditionen tro har jeg hentet inspiration fra Andlight.dk

N303 double væglampe

Dette er efterkommeren af den almindelige N303, som kun har en skærm. Dette er storebroren, hvor du har den samme lampe bare med to skærme og arme. Den er en smule speciel, men samtidig mega cool, da begge arme er justbare, dvs. den ene faktisk kan pege i den ene retning, og den anden modsat.

n303

N304 – Perfekt til badeværelset

Denne lampe er lidt mere minimalistisk end deres andre lampeserier, og i min optik passer den perfekt ind i fx et badeværelse. Den fås i flere farver, og lyse selv et stort badeværelse op – ellers kan du jo købe to ?

n304a

N215 gulvlampe

Denne standerlampe skiller sig markant ud i forhold til hvad du ellers finder på markedet. Den har op til 3 justerbare længder, både op, sidelæns og på selve skærmen. I helt ekstreme tilfælde ville  den faktisk kunne stå bag din sofa, og læne sig indover for at lyse det lille sofabord op.

n215

N317 – Bordlampen der skiller sig ud

Vil du gerne have et anderledes kontor? Så er dette bordlampen for dig. Dens sjov bue på armen gør, at den ikke ligner den typiske bordlampe, der står på et skrivebord. Efter min mening bør du dog tjekke op på målene, for den fylder en del mere end normale bordlamper, da armen stikker en del ud omkring buen. Så hvis du har et mindre kontor, så er den nok ikke helt optimal.

n317

Jeg håber du kunne lide min gennemgang af de mest interessante (efter min mening) lamper fra Lampe Gras forskellige serier. Der findes selvfølgelig mange andre fede designer brands, men på en eller anden måde kan jeg godt lide at have ”hele serien”, og at der er en rådtråd igennem indretningen. Ellers kan jeg anbefale, at kigge mit tidligere indlæg igennem med nogle af Artemides lamper.