Min nye tandlæge i Ringsted – lige ved min arbejdsplads

martin åside tandlæge i ringsted

I forbindelse med mit nye job i Ringsted, valgte jeg at skifte til en tandlæge i Ringsted, nemlig Martin Åside, som har base lige ved siden af min arbejdsplads. Dette har jeg været rigtigt glad for, da jeg nu får bisserne tjekket op jævnligt, uden at skulle køre rigtig langt eller at skulle tage en hel dag ud af kalenderen for at gå til tandlæge.

Dette er en beslutning, som jeg kan anbefale til alle jer, som sidder derude. En anden fordel ved at have tandlæge, lige ved siden af jobbet, er at jeg som far, kan køre børnene op til tandlægen og når de er færdige, kan de bare komme ind på min arbejdsplads. Derved kan jeg hurtigt køre dem hjem igen. Det har givet mig en større fleksibilitet i forhold til det med at komme til tandlæge – og altså ikke kun for mig, men også mine børn.

martin åside tandlæge i ringsted

Prioriterer du dine tænders velvære?

Det er langt fra alle danskere, som skænker tandlægebesøget en tanke. Så snart man er fyldt 18 og er ude af den kommunale ordning, man i sine yngre år bliver tildelt, så undviger mange tandlægen, men det er en skam. Sådan havde jeg det i hvert fald, men vores tandhygiejne er umådelig vigtig og det er derfor også vigtigt, at du og jeg som voksne får tjekket op på vores tænder en gang om året eller oftere. Tandlæger yder først og fremmest kyndig vejledning omkring hygiejne i munden, så hvis jeg har spørgsmål til tandpasta, tandtråd, bøjler eller huller i tænderne, er en tandlæge den første, som jeg spørger til råds.

Men tandlæger koster jo…

Det kan være en dyr fornøjelse at gå til tandlægen, men der er heldigvis en masse forskellige økonomiske tilskud, som du og jeg kan indhente. Dette gør prisen på et tandlægebesøg overkommelig selv for en som er på SU. Så der er med andre ord ingen undskyldning, for ikke at få tjekket op. Man kan eksempelvis få tilskud til at besøge tandlægen gennem ordningen ’Danmark’.

Hvis nu jeg var kommet til skade og eksempelvis har slået en flig af en tand, ville min forsikring

sommetider også kunne være behjælpelig. Så der er bestemt muligheder for at få tilskud til tandlægeregningerne.

Valget af den ”rette” tandlæge

Ligesom med en almindelig læge, skal man også selv beslutte sig for en tandlæge. Hvad enten man er ny i systemet, fordi at man lige er fyldt 18 og udmeldt af den kommunale ordning, eller er flyttet til en ny by og dermed ikke har noget kendskab til sine muligheder. Så er der stadig rig mulighed for at hente hjælp til at træffe den rigtige beslutning omkring, hvilken tandlæge som der er bedst for dig.

Vil du ligesom jeg gerne finde en dygtig tandlæge i Ringsted, er internettet til stor hjælp. Jeg fik mig et overblik via en hurtig søgning og lavede et indlæg på et lokalt forum, hvor jeg hørte folks forskellige erfaringer om deres tandlæger. Det hjalp mig til at træffe et trygt og godt valg, på trods af, at jeg intet vidste om tandlægen i mit lokalområde på forhånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *