Golfvognen er en undervurderet medspiller

Mange undervurderer vigtigheden af at have en golfvogn, uanset om det er en trolley, golfvogn eller elektrisk golfvogn, så er den en vigtig del af dit golfspil. Overvej hvor mange kræfter du skal bruge på, at slæbe golfsættet med rundt på 18 huller, hvis du ikke har en trolley eller vogn. Det er helt sikkert kræfter, som kan bruges bedre på banen i dit golfspil. Det kan hurtigt blive tungt, og hvis du bliver træt påvirker det helt sikkert dit spil – lidt ligesom en fodboldspiller der bliver træt, mister sin koncentration i benet, så vil det ligeledes påvirke dit sving. Hvis du ikke allerede har en trolley eller golfvogn, så er det med at komme ud af starthullerne og tilføje den til din samling af golfudstyr i skuret.

En golfvogn er med til at øge spilleglæden på golfbanen, og gør det til en leg at komme frem og tilbage med dit tunge udstyr. Det er en luksus, som er alle pengene værd, og det behøver ikke nødvendigvis at være en dyr affære. Der findes mange forskellige slags golfvogne og trolleys, både i el og med 2, 3 eller 4 hjul. Uanset hvad dit behov er, så kan du finde en passende model. I dette blogindlæg tager jeg et kig på et par golfvogne, som jeg tænker er det oplagte valg for nybegynderen og den professionelle amatør.

Golf trolley til nybegynderen

Er du nybegynder og spiller ikke så ofte, men gider samtidig ikke at bruge for mange kræfter på at slæbe rundt på udstyret, så er en trolley det oplagte valg for dig. Eksempelvis en Big Max Fleet 333 Rental, som har 3 hjul. Den har en fin pris på blot 875 kr. på billigegolfbolde.dk, og formår stadig at være yderst funktionel og praktisk til at slæbe rundt med golfsættet. Den er lavet af stål, og har et blødt greb som er behageligt at holde om. Derudover er der en smart lille kurv, hvor du bl.a. kan placere vandflaske, scorekort og golfbolde. Se den herunder:

big max fleet trolley til golf

Golfvognen til den garvede spiller

Spiller du hyppigt, så er det oplagt at opgradere til en robust og stabil golfvogn, som kan være din trofaste følgesvend mange år endnu. Golfvognen Big Max Blade Quattro er velegnet til dig, som spiller rigtig meget golf, og ønsker en nem måde at transportere alt dit udstyr med rundt på. Den har 4 hjul, men er samtidig meget kompakt og praktisk, og kan fx let pakkes ind på bagsædet af en bil. De 4 hjul gør det lettere at håndtere vognen og placere den selv ved skråninger på golfbanen. Den flotte pro trolley har et flot og minimalistisk design med hvidt gelænder og sorte hjul og detaljer. I toppen ved håndtaget er der en smart lomme med plads til bl.a. golfbolde og andre småting. Kvaliteten afspejles også i prisen, hvor sådan en fætter her går fra 2.499 kr. i vejledende udsalgspris. Du bør dog huske på, at hvis du spiller over 12 gange om året, så er det penge, som er godt givet ud.

big max blade quattro golfvogn

El golfvogn til mastodonten

Er du perfektionist eller bare en blærerøv? Så er det helt sikkert en el golfvogn, som du skal ud og investere i. Big Max Navigator er state of the art modellen inden for el golfvogne, og med god grund. Med motor skal du ikke tænke på, at bruge kræften til hverken at slæbe eller skubbe, og det er energi sparet, som du kan bruge på at fokusere på dit golfspil i stedet. Den fancy elektriske golfvogn har ligeledes bremser og en parkeringstilstand, så du ikke skal tænke på, at den glider fra dig på skråningen i banen. Derudover har den en GPS holder med dertilhørende solcelle oplader, så du kan lade mens du bruger din golf GPS. Med en el golfvogn er du selvkørende, og din venner, kollegaer og konkurrenter vil alle være møg hamrende misundelige, mens de slæber på deres tunge golfudstyr.

big max navigator el golfvogn

Der findes mange andre

Der findes mange andre golfvogne og trolleys at vælge mellem, overstående er selvfølgelig bare et udpluk af mange. Før du vælger en at investere i en golfvogn, så bør du gøre op med dig selv og dit behov. Er du nybegynder, så er det nok ikke el golfvognen, der er første prioritet, jo mindre du selvfølgelig har mange penge at bruge af. Vigtigst af alt er at du køber en trolley eller vogn i god kvalitet, og her kan jeg klart anbefale mærkerne Powakaddy, Clicgear og Big Max. Start med at købe en mindre model, og så kan du altid opgradere senere hen, når behovet opstår .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *