En livsstilscoach forandrede min måde at tænke på

Anders Bircow livsstilscoach

I en presset hverdag kan det hurtigt blive nemt at blive fanget i en ond tankespiral. Det er der sikkert mange, der kender til og tænker at det kan man ikke rigtig gøre noget ved. Det er de ydre omstændigheder, som igen og igen går imod en. Det var ihvertfald sådan, at jeg havde det. Et evigt pres fra alle steder om at være en succes, gjorde at jeg konstant gik rundt og var en lille smule bitter. Bitter på mine omgivelser og bitter over ikke at slå ordentlig til. Alt den bitterhed gik desværre ikke over, den voksede og blev langsomt en ond sky hen over mit hoved. Mange sagde til mig, at jeg blot skulle slappe lidt af, tage en ferie med min familie eller trappe lidt ned på arbejdet. Men jeg var ikke stresset, jeg var bare bitter.  En forårsdag i Maj stod det klart for mig, at det ikke kunne fortsætte sådan. At bitterheden langsomt, men sikkert var ved at æde mig op.

Når de mørke skyer letter

Jeg oplevede, at det var svært at finde ud af hvor skal man skal gå hen for at få hjælp. Man går jo ikke ligefrem til lægen og siger “jeg er bitter og det ønsker jeg ikke at være mere, kan du hjælpe?”. En af mine kollegaere fortalte, at han havde taget et forløb hos en livsstilscoach. Han snakkede særdeles godt om det, og på mange måder, lød det som om at det netop var en livsstilscoach, som jeg havde brug for. Efter længere tids søgen, fandt jeg noget som var lige mig: Et coach forløb med Anders Bircow. Jeg tog hurtigt kontakt og fik hurtigt et positivt svar tilbage.

Der gik ikke længe før, at jeg kunne mærke en forandring – skyen begyndte at lette. Endelig var det muligt for mig at se positivt omkring mig selv. Jeg er god nok og verden er ikke længere imod mig. Både mine venner og familie kunne mærke en forandring og, at jeg blev et gladere menneske.

Hvis du går med de samme tanker, kan jeg kun anbefale dig at kontakte Anders – han er virkeligt motiverende og kan helt sikkert også hjælpe dig. Du kan se mere på hans hjemmeside lige HER.

Forandringen startede med mig selv

Et forløb med en livsstilscoach kan virkelig gøre en forskel, på hvordan man går til verden. Hvordan du tænker om dig selv, er meget vigtig. Ikke kun for dit mentale helbred, men også for dine opgivelser. Det er derudover også nemmere at være glad, hvis man ikke konstant skal gå rundt og sammenligne ens egne bedrifter med alle andres. Der er selvfølgelig mange forskellige problemstillinger, som en livsstilscoach kan hjælpe dig med og hvor lang tid det kommer til at tage, kommer selvfølgelig an på dig. Forandring tager tid, og processen er næsten den vigtigste faktor. At investere i mig selv og at prioritere mig selv og mine egne behov, har været en skelsættende beslutning. Det har lært mig, at forandring starter med mig selv og at jeg ikke kan forvente at noget som helst vil ændre sig, hvis jeg ikke er villig til at arbejde med mig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *