Overvejelse af feriebolig i Sydfrankrig

feriebolig Sydfrankrig

Der er sikkert også mange af jer andre, der kender det. I bliver ved med at drømme om en formidabelt feriebolig i Sydfrankrig, men I får aldrig rigtig gjort noget ved. Sådan har jeg det i hvert fald lige for tiden. Eller rettere sagt… sådan har jeg haft det i en rigtig lang periode, hvor det ikke er blevet til andet en overvejelser, som jeg ikke rigtig har turde at gøre noget ved. Der kommer jo mange tvivlspørgsmål, når man først går i gang med at tænke over det.

Er det egentlig dén destination, jeg ønsker? Kan jeg overhovedet overskue det økonomisk? Der er utrolig mange ting, som man lige skal give sig i kast med at tænke over, inden man bare lige trykker godkend til en bestilling. Det er de tanker jeg er gået med i virkelig lang tid efterhånden, og jeg har bare haft brug for det sidste skub. For jeg vil jo uden tvivl fortryde det, hvis jeg ikke gør det. ”At rejse er at leve”, var der vist engang en klog forfatter, der sagde. Jeg forsøger at leve efter det, men det er svært, når jeg grubler så meget.

21-5 er vejen til et feriehus i Sydfrankrig

Her forleden var der så nogle venner der forslog mig, at jeg lige kiggede lidt på 21-5, og hvad de egentlig havde at tilbyde, når det kom til en lækker feriebolig i Sydfrankrig. Og jeg blev faktisk rigtig overrasket. Der var jo alt, jeg kunne drømme om! Når jeg ser på det nu, så kan jeg faktisk slet ikke forstå, at jeg ikke bare har bestilt for længe siden, for jeg vil uden tvivl få den bedste tur nogensinde. Men så er det, at de mange spørgsmål dukker op igen.

Men jeg vil forsøge at stoppe med det, for nu har jeg endelig fundet en mulighed, der rent faktisk kan komme til at bære frugt. Jeg har også kun hørt godt om 21-5, så det er noget pjat, at jeg stadig skal gå og være usikker. Der kommer jo aldrig noget godt ud af det, hvis jeg aldrig giver det en chance. Så bliver det hverken godt eller skidt. Og det kan jo være hip som hap, kan man sige. Så nu gør jeg det nok bare snart, selv om jeg bliver nervøs ved tanken om det. Men jeg ved, at jeg vil nyde det, når jeg er afsted.

Pak en kuffert til en feriebolig i Sydfrankrig

Jeg glæder mig til alle de oplevelser, jeg kommer til at få! Det kan kun blive helt fantastisk at rejse mod Sydfrankrig i et feriehus med 21-5. Jeg vil få så mange minder med hjem, som jeg med garanti aldrig nogensinde kommer til at glemme. Det er da fantastisk at berige sit liv på den måde, så det ser jeg virkelig frem til at kunne fortælle videre om. Jeg vil formentlig komme til at foreslå det til dem i min omgangskreds. De skal da også gøre det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *