Av for den – et uheld og tabt arbejdsfortjeneste

uheld-og-tabt-arbejdsfortjeneste

Det er ikke mere en uge siden, at jeg blev påkørt af et andet køretøj, da jeg trillede stille og roligt derud af i min Fiat 500. Det skete lige ved overgangen af Lyngby motorvejen og ind mod Jagtvej ved Østerbro i det første lyskryds. Det er et farligt kryds, fordi mange kører lidt på autopilot om morgenen, og glemmer at motorvejen stopper. Der blev rødt, og jeg bremsede naturligvis, men det gjorde ham bag mig desværre ikke, og dermed var uheldet sket. Jeg husker ingenting fra efter sammenstødet, indtil jeg lå på hospitalet.

Heldigvis er der ikke sket det vilde udover, at jeg skal være i ro i ca. 3 uger, hvor jeg hverken må lave noget fysisk eller psykisk aktivt. Jeg har en smule smerter i nakken, men får smertestillende til at lindre det. Lægerne siger, at der umiddelbart ikke er sket noget slemt omkring nakken, og at det bør gå over efter et par dage/uger. Det betyder også, at jeg ikke kan arbejde, og dermed ikke tjene penge til huslejen eller mad. Heldigvis har jeg fundet frem til, at jeg kan få erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, indtil jeg kan begynde at arbejde igen. I forbindelse med ulykken søgte jeg lidt juridisk hjælp online, hvor jeg fik kompetent rådgivning, og blev fuldt til dørs med min sag.

tabt arbejdsfortjeneste

Juridisk rådgivning med Glitnr

Efter jeg havde fået nys omkring en mulig erstatning ved tabt arbejdsfortjeneste, fandt jeg frem til https://glitnr.com/, hvor jeg kunne søge juridisk rådgivning online. Det smarte ved deres hjemmeside er, at du kan oprette en sag og herefter få tilbud fra en række forskellige jurister, som byder ind på din opgave. Derudover har de alle en fast timepris på 750 kr., så du ikke bliver snydt. Jeg ved ikke så meget om jura, regler og love, så for mig var det en super løsning at finde hjælp derinde.

Hele processen var relativ nem, da jeg blot oprettede en opgave, hvorefter en sagsbehandler tilbød at håndtere sagen. Jeg undgik at skulle rode med sagen selv, og har hermed sørget for, at jeg får penge for min tabte arbejdsfortjeneste.

Det er ikke kun erstatningssager, som du kan få hjælp til på Glitnr. Deres jurister kan nemlig hjælpe med rådgivning, gennemgang og udfærdigelse af forskellige typer dokumenter. Det kan fx være i forbindelse med udfærdigelse af en lejekontrakt hvad enten om det er en privat eller erhvervslejekontrakt. Det kunne også være fastejendom, hvor de kan hjælpe med tinglysning af skøder og andre praktiske ting.
Familie og arveret er også en typisk problemstilling for os private, da det ofte er årsag til familiesplid og uenigheder, og her kan du ligeledes søge hjælp.

Er du erhvervsdrivende, så er der også mange penge at spare ved at anvende Glitnr og deres faste jurist salær på 750 kr. For det første så undgår du dyre advokatsalærer til simple opgaver, og for det andet så er det bare en super nem proces, hvor du blot kan uploade en sag eller opgave, og herefter varetages den af en sagsbehandler. Alt unødvendig kommunikation og processer bliver skåret fra, hvilket sparer din tid i sidste ende – og som vi alle ved, så er tid penge.

Jeg kan klart anbefale Glitnr, hvis du skal have hjælp til en juridisk opgave, om ikke andet så er det uforpligtende og gratis at oprette opgave, så kan du altid sige pænt nej tak til tilbuddet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *