Nye fund fra Minus

minus tøj
Indholdet af denne artikel er betalt

Nyt til garderoben

Her for et par dage siden besluttede jeg mig for, at jeg skulle ud og have mig noget nyt tøj – for hold nu op hvor jeg trængte. Jeg havde længe gået og spekuleret på, om jeg måske skulle prøve et nyt brand da jeg ligesom alle andre gerne har tendens til at købe meget af det samme. Jeg søgte lidt rundt på nettet og endte på en af mine yndlings webshops, superlove, og opdagede at de har brandet Minus. Minus er egentlig ikke et mærke jeg har så meget fra – jeg tror jeg har en enkelt minus vinterjakke – men jeg kan se inde på hjemmesiden at der virkelig er meget fint tøj derfra!

Julefrokost-outfits

Jeg er nok en ud af mange (næsten alle) danskere som har en del julefrokoster hvert år i december, og det kræver jo et lækkert outfit – eller flere. Jeg har aldrig været glimmer og palliet typen, men kan selvfølgelig godt lide at gøre noget ud af mig selv og se godt ud. Det vigtigste for mig er, at jeg føler mig tilpas i det jeg har på – og det jeg har købt fra Minus opfylder alle mine krav. Jeg har købt et super fint sæt bestående af et par pæne, sorte bukser, en simpel top med lidt blonder på og så en minus cardigan som gør det hele lidt ekstra festligt. Det nye outfit er et jeg virkelig glæder mig til at bruge, da jeg for en gangs skyld synes at jeg ser lidt godt ud i det – og det er stort når man selv synes det.

minus tøj

Minus tøj – super pasform

Pasformen på mit nyindkøbte tøj fra Minus er super god, og sidder hverken alt for stramt eller løst. Jeg tror det er fordi brandet er af god kvalitet, og så er der jo oftest nogle brands der passer bedre til nogle folk end andre brands – sådan vil det nok altid være. Bare fordi jeg er en størrelse medium i Minus, kan jeg sagtens være en størrelse large i et andet mærke – irriterende, men sådan er det jo. Den minus frakke jeg for nyligt købte sidder helt som om den er lavet specielt til mig, og det er bare den bedste følelse. Ærmerne er lange nok, og frakken er formsyet så min talje får en rigtig flot form uden at pasformen er for stram eller ubehagelig. Derudover elsker jeg lidt længde, og det er der på min nye Minus frakke som går næsten ned til knæene og dermed er dejlig varm – også om bagdelen, som for mig er et must her om vinteren.

Fremtidige køb

Jeg ved at det bestemt ikke er sidste gang jeg køber nyt Minus tøj, men desværre kan man jo ikke bare købe i uanede mængder på en gang. Derfor valgte jeg at købe det mest nødvendige, og så har jeg planlagt lidt fremtidige køb – og juleønsker – som jeg håber på at erhverve mig inden alt for længe. Heriblandt er der en virkelig lækker Minus cardigan i sort, som egentlig er rimelig basic, men et must-have i enhver garderobe.