Vintergolf er stadig sjovt!

golf field
Indholdet af denne artikel er betalt

Mange går med den formodning om, at man ikke kan spille golf om vinteren, men det passer slet ikke!
I lørdags var jeg ude og spille golf, og det var hylende morsomt! Det er ikke så tit, at jeg drager ud i det kolde vinterhalvår, men lige i denne weekend fik jeg sgu lyst.
Det er selvfølgelig koldt, men med det rette golfudstyr- og tilbehør, så skal du nok klare et par timer i det fri. Udover socialt samvær, så er det rigtig rart at  få motion samt nyde solens lysstråler og indånde den friske brise.
Jeg kommer alt for lidt udenfor i de kolde perioder, og solen ser jeg nærmest aldrig på grund af åbningstiderne er min arbejdstid!

golf field

Den rette påklædning til golf

For at kunne spille golf om vinteren, så kræver det selvfølgelig den rette påklædning. Det er vigtigt du ikke fryser, for det jo ubehageligt! Men er du ikke tilpas, så vil det også påvirke dit spil på banen. Golf er en sport, hvor det kræver god koncentration og en særdeles fornem bevægelsesmotorik. Der findes meget slags tøj, som du kan tage i brug, og det behøver ikke altid at have stemplet “golftøj”. Den typiske påklædning som jeg vil anbefale, så du fastholder fleksibilitet og mobilitet i dine bevægelser er en windbreaker/sweater, uldsokker, under armour/undertrøje og en god jakke (evt. regnjakke). Derudover kan du supplere med golfhandsker, der er beregnet til brug om vinteren. Endvidere er der selvfølgelig mulighed for at tage hue på.

Det er svært at spille golf om vinteren

Det kan være svært, at spille golf om vinteren, da der kan være mange ujævnheder som is, sne, slud og regn. Faktorer der gør, at dit spil bliver langt mere uforudsigeligt og tilfældigt. Er du et meget konkurrencepræget menneske, så vær forberedt på, at du måske ikke præsterer lige så godt om vinteren. Husk på det skal være sjovt, og det er trods alt derfor vi dyrker sporten (forhåbentlig). Husk at købe nogle farvet golfbolde, ellers bliver det rigtig svært at finde den lille kugle i sneen.

Hader du kulde og sne, så kan jeg også sagtens anbefale, at tage på golfferie – der findes nemlig mange spændende destinationer. Du kan fx tage til Portugal eller Spanien, hvor der er rig mulighed for at spille en 18-huller uden vejrfaktorer skal påvirke dit spil markant.

Mange klubber har åbent

Der er mange danske golfklubber, der har åbent om vinteren. Jeg tror det er omtrent 80 på tværs af både Sjælland, Fyn og Jylland. Har du overvejet at spille golf om vinteren, så synes jeg helt sikkert, at du skal gøre det, men husk at tjek op på om din nærmeste golfklub har åbent.

amanda ude og spille golf2