Afslapningstøj af bambusfibre

Indholdet af denne artikel er betalt

Efter en lang og produktiv dag trænger de fleste til at kunne sætte sig ned i sofaen eller sengen og slappe helt af. Det gør du bedst, når du hurtigt kan komme i noget andet tøj, end det, du har haft på hele dagen. 

Føl dig godt tilpas

Lækkert afslapningstøj til kvinder findes i flere forskellige modeller og typer, men én ting har de forskellige stykker tøj til fælles: det er alt sammen meget komfortabelt at have på. Noget af det vigtigste ved afslapningstøj er, at det ikke nødvendigvis skal se fint og smart ud, men i stedet, at det føles rart, og at man har det godt i det. Derfor finder du også nogle rigtig gode stykker basic tøj i bæredygtigt materiale, der kan bruges på de mest dovne dage eller aftener derhjemme. 

For at gøre afslapningstøjet ekstra dejligt at have på, er det produceret i et løst design, der også er strækbart, så du nærmest kommer til at føle, at du intet har på. 

Du skal ikke være bekymret for allergener, da bambus er meget allergivenligt og desuden også er rigtig godt til at dræbe bakterier. 

Afslapning med god samvittighed

Når din samvittighed er ren, kommer du som regel også til at have det bedre med dig selv. Derfor er bæredygtigt afslapningstøj det bedste, når du skal slappe af efter en lang dag.

Tøjet er lavet af bambusfibre, og derfor er det ikke bare på grund af følelsen af tøjet, at du kommer til at føle dig godt tilpas. Bambus er yderst effektivt, når det kommer til at bevare jorden og undgå klimaforandringer, da det ikke bare udgiver op til 30% mere ilt end træer, men at det også optager langt mere CO2. Desuden kan bambusplanten gro uden brug af pesticider og andre ting, der er dårlige for miljøet, og man behøver slet ikke at vande dem – det klarer regnen. Regnvandet kan derefter genanvendes til de næste planter, der bliver plantet. Endnu en god ting ved bambus er, at det vokser utrolig hurtigt, og at det derfor er nemt at høste en masse bambusfibre på kort tid.