Den perfekte gave er et sjal

Indholdet af denne artikel er betalt

Er du i søgen efter den perfekte gave til konen, kæresten eller bare en veninde? Så har vi her den helt rigtige gave til dig, som både er praktisk og ser godt ud. Et sjal er nemlig vores svar på dit spørgsmål, hvis du skal ud og anskaffe dig en gave. Et sjal kunne godt minde ret meget om et halstørklæde, men så alligevel ikke helt. Et halstørklæde bliver i dybest forstand, brugt til at kunne holde på varmen i de kolde vintermåneder, hvorimod et sjal ikke nødvendigvis er lavet til KUN at holde på varmen. Sjaler er lavet for nemlig både at være praktisk, men samtidig meget stilrent og skal være med til at pynte på ethvert outfit som du vælger at have på. Se mere herpå Pashminawears hjemmeside.

Naturens bedste stof

Et sjal plejer at være af et let og højkvalitets stof, hvilket gør det så umådelig behageligt at have på. Stoffet som normalt bliver brugt til at sjal er af højeste hylde ligesom cashmere, hvilket er en af de primære naturlige tøjmaterialer som mange gør brug af indenfor alt af beklædning. Cashmere er også kendt som lukus udgaven af uld, da den ikke kun varmer men at den heller ikke kradser i huden når man har noget på som er lavet af cashmere. Stoffet er så skrøbeligt, at man ikke an producere noget tøj med stoffet gennem maskine produktion, men man skal rent faktisk skal lave det hele i hånden. Det er nærmest en kunst at lave tøj fra dette stof i hånden, hvorfor at man kalder folk der kan finde ud af det for kunsthåndværkere. 

Cashmere uld er ikke noget man finder alle steder. Grunden til at dette stof er så fint og ikke kradser er måden som uldet er bygget på. Et cashmerefibre har nemlig en diameter på omkring 15 micrometer, hvilet er meget meget lidt. Selve uldet er også i en lidt videre farver, hvilket gør det lettere at farve det, da det giver en meget bedre farver, når der ikke er andre farver der styrer.