Hvorfor købe Frederik IX smykker?

Indholdet af denne artikel er betalt

De iøjnefaldende Frederik IX smykker har taget Danmark med storm. I dag skal næsten enhver kvinde have et smykke fra dette trendsættende brand. Efter at brandet deltog i det populære TV program Løvens Hule er Frederik IX Studios, som det også hedder, blevet endnu mere populært. Hvad er det dog, der gør, at netop disse smykker tiltaler så mange kvinder? Læs med og bliv inspireret af de unikke Frederik IX smykker

Du kan købe Frederik IX smykker med god samvittighed

Mange af os er mildt sagt lidt bekymrede for hvordan det står til for klimaet. Derfor er det inspirerende, når virksomheder vælger at tage noget af ansvaret på deres egne skuldre. Frederik IX Studios er et af disse brands. De har nemlig valgt at fremstille alle deres smykker af 100% genbrugsmaterialer, dvs. genbrugt rhodineret sølv og genbrugt guldbelagt sterling sølv. Du kan derfor købe disse smykker med god samvittighed. Med disse smykker får gamle materialer nyt liv. 

Frederik IX smykker er unikke og iøjnefaldende 

Med smykker fra Frederik IX Studios får du unikke smykker, der er designet ud fra en skøn balance mellem elegance og statement. Hvert smykke fremstår således elegant, minimalistisk og simpelt, men samtidig også iøjnefaldende og sofistikeret. Dette ses især i den klassiske signet ring – en smuk og iøjnefaldende statement ring til moderne kvinder. Du kan endda få en personlig indgravering udvendigt eller indvendigt på ringen. 

Frederik IX smykker er unisex smykker

I dag oplever man sjældent at smykkebrands vælger at designe unisex smykker, dvs. smykker der både er til mænd og kvinder. Dette er dog lykkedes med stor success for Frederik IX studios, hvis smykker ofte er unisex. Smykkernes store og iøjnefaldende design gør nemlig, at de sagtens kan bæres af mænd og kvinder. Så kan dig og din kæreste få samme ring eller samme ring med to forskellige natursten – begge med en personlig gravering.