Spark foråret i gang med naturligt solkysset hår

balayage
Indholdet af denne artikel er betalt

Balayage hvad er nu det for noget? Det er en populær hårtrend, som er kommet for at blive. Den er helt perfekt til dig, som ikke ønsker at døje med udgroninger eller meget vedligeholdelse. Det skyldes netop at denne hårfarveteknik får de lyse lokker til at se så naturlige ud. Så derfor kræver det ikke, at du render til frisøren hele tiden for at få det frisket op. Teknikken har eksisteret i en del år og er for alvor blevet en velkendt behandling i mange frisørsaloner.

Hvordan laves balayage?

Balayage er fransk og betyder ‘Strøg’ og det er nemlig den frihåndsteknik frisørerne bruger, når de farver dit hår. Håret inddeles i sektioner og farves et stykke fra bunden, hvor afblegningen “males” direkte på håret med penselstrøg. På den måde opnås det naturlige resultat. Det er en god måde at undgå for meget vedligeholdelse, hvis man samtidig ønsker lidt forandring til håret. Balayage er i den lidt mere pricy ende, men kan helt klart betale sig, når man sjældent behøver at få behandlingen genopfrisket. Derudover er det super flot til alle hårtyper, som kan kombineres med andre teknikker. Det kan fx. være money piece, hvor det forreste hår farves i en lysere tone for at åbne ansigtet mere op og give et lysere udtryk.

Kan jeg få balayage?

Uanset om du har lyst eller mørkt hår, så kan du få sagtens få balayage. Desuden kan den laves i alle hårlængder. Dog varierer priserne efter hvilken længde hår, som du har. Det skyldes, at det tager længere tid med langt hår i forhold til kort hår. Mange frisører bruger en kombination af balayage og babylights i mørkt hår. Det er for at få det lysere og skabe en mere glidende fade fra dine udgroninger. Men ellers er balayage i sig selv meget ligetil. Der er jo en grund til at den er så populær i de danske frisørsaloner! Din frisør vil selvfølgelig altid hjælpe dig med at vurdere hvor lyst og hvilken kontrast dit hår kan få. Det er altid en god idé at få en snak om hvilke forventninger du har, inden du kaster dig ud i det.