Det klassiske nytårsforsæt: fitness

amanda til træning
Indholdet af denne artikel er betalt

Jeg kan umuligt være den eneste, der hvert år får dårlig samvittighed over igen ikke at holde sit nytårsforsæt. De seneste to år har jeg prøvet, at starte i mit fitnesscenter i januar måned for at blive bikini klar til sommerferien, men har måtte smide håndklædet i ringen allerede i marts måned.
Jeg spiller trods alt golf engang imellem, men jeg synes dog ikke, at det er tilstrækkeligt i forhold til at opretholde en flot figur – derfor er jeg simpelthen nød tilat komme ordentligt i gang!

I år har jeg valgt at gøre noget andet, jeg starter simpelthen allerede nu i december! På den måde kan jeg komme ind i rytmen før alle de lokale motionscentre bliver propfyldt i januar måned.

En anden fejl jeg har begået førhen, er at lave ting i centret, som jeg ikke synes er sjovt. Fokus har tit været på styrketræning blandt alle steroiddrengene, men det er sgu lidt træls. Når jeg har starter her om et par dage, vil jeg ligge min strategi om og prøve nogle af de holdtræninger, som Fitness World tilbyder.

Forhåbentlig kan det øge min motivation, at blive presset af en sammen med 20 andre, og måske kan jeg få nogle nye bekendtskaber.

Mål for træning

For at gøre det til en positiv oplevelse at træne, så har jeg sat mig nogle mål, herunder:

  • At have det sjovt
  • Få nye bekendtskaber
  • Tabe mig 3 kg inden sommer
  • Spise sundere, men med måde
  • Kunne løbe 5 km på 20-22 min. (vil komme på prøve til DHL)
  • Træne minimum 2 gange om ugen

Jeg ved ikke rigtigt om alle kan defineres som målsætninger, men jeg tror det er vigtigt, at have nogle punkter at holde sin træning op imod. Det vigtigste er nok at have det sjovt – det skal ikke være en straf at træne.

Billedet herunder er for 1 år siden, hvor jeg nok lige var de 2-3 kg lettere, og det er der jeg skal henimod igen. 🙂

amanda til træning

Hvor mange af jer træner eller dyrker en anden form for sport, og hvad gør i for at holde motivationen oppe?